Közlemény

Figyelem, születésnapi ajándékeső!

Csak egy pillanatra hunytuk le szemünket, és huss, máris elrepült hét év az oldal alapítása óta. Mintha csak tegnap kezdtük volna, és még milyen sok tervünk van! Bár reméljük, enélkül is örömöt leltek tartalmainkban, születésnapunk alkalmából nyereményjátékkal készültünk, hogy három szerencsés számára még emlékezetesebbé tegyük ezt a dátumot. Ez a kvíz azonban nem holmi kisujjból kirázós, hasraütve is kitölthető típus, ennél nagyobb erőbedobásra lesz szüksége annak, aki szeretné rátenni kezét a gazdára váró Sims játékok egyikére. Hetedik születésnapunkon szeretnénk kicsit nosztalgiázni, és arra bíztatni titeket, járjátok végig a Sims Addicts felületét, ugyanis minden megoldás megtalálható itt, csak ügyesen kell keresni!

A könnyedebb, bemelegítő kérdéseken túl akadnak fogósabbak is, és ez nem véletlen – azokat szeretnénk jutalmazni, akik a legjobban ismerik az oldalt, vagy akik a legnagyobb erőfeszítést teszik azért, hogy jól teljesítsenek a játékban. Őszintén meglepődnénk, ha valaki maximális pontszámot érne el, így nehogy feladjátok egy-két megfejthetetlennek tűnő kérdés után!

Bízunk benne, mindenki élvezi majd a fejtörést, de csupán a három legjobb pontszámot elért játékost áll módunkban megjutalmazni. Ők Sims 4 vagy Sims 3 alapjátékot, vagy ehhez a két szériához tartozó tetszőleges kiegészítőt, játékcsomagot, cucc csomagot választhatnak az eredményhirdetés után. 

Mint látjátok, mindenki megkaphatja, amire épp a foga fáj: a Sims játékkal nem rendelkezők most egy vadiúj alapjáték birtokába kerülhetnek, a többiek pedig kiegészíthetik hiányos kollekciójukat a nyeremények egyikével. Kell ennél jobb motiváció?

Figyelem! Az oldalon elrejtettünk a lent látható tortás-táncosnős képet, amin egy számsor is látható. Erre szükségetek lesz az utolsó kérdéshez extra pontokért, úgy hogy érdemes nyitva tartani a szemeteket!

Egy teljes hetetek van töprengésre, ugyanis a játék május 30-án, 23:59-kor zárul. Ezt követően minden résztvevőt e-mailben értesítünk az elért pontszámáról, az oldalon pedig közzétesszük a nyertesek nevét. Kitartást és jó szórakozást kívánunk a kitöltéshez!