Közlemény

Értesítés funkció, regisztráció újra jól működik!

Egy ideje tudomásunk volt róla – ti is jeleztétek -, hogy az oldalon működő regisztráció vagy az új posztokról szóló értesítés funkció nem működik zavartalanul, mert nem érkeznek meg a megerősítéshez szükséges e-mailek. Ezt a hibát rajtunk kívül álló okok miatt nem sikerült eddig elhárítani, tehetetlenül kellett néznünk, milyen sok embert érint.

Szerencsére a levelezőrendszer fejlődésével új lehetőségeink nyíltak a javításra, így az elmúlt pár napban megkíséreltük kiküldeni az összes bentragadt megerősítő levelet a feliratkozóknak, regisztrálóknak. Sokan vissza is igazoltatok, és bízunk benne, mostanra megkapjátok a kért értesítéseket. Leveleink leginkább az Elsődleges vagy Promóciós mappába érkeznek, de elkallódhatnak akár a Spambe, vagy szolgáltatótól függően más mappába is. Ha nem találod üzenetünket, de továbbra is érdekelnek értesítéseink, vagy szeretnél regisztrált tag lenni, próbálkozhatsz újabb feliratkozással vagy regisztrációval, az új leveleket ugyanis megbízhatóan kiküldi a rendszer. Ha ez sem segít, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot a [email protected] címen, és segítünk!

Amennyiben meggondoltad magad, és már nem szeretnél tőlünk leveleket kapni, nem kell tenned semmit. Elérhetőségedet nem tároljuk tovább, egy héten belül töröljük a rendszerből. Ne feledd azonban, ebben az esetben is bármikor újra feliratkozhatsz értesítéseinkre, vagy regisztrálhatsz az oldalra!