Közlemény

Dráma a Lakótársak háza táján

Rendszeres olvasóink fejébe mostanra már szöget üthetett a kérdés, hol marad a jól megérdemelt Lakótársak epizód a dolgos hét végéről. Sajnos rossz hírt kell tolmácsolnunk felétek, ugyanis a történetet eddig gyönyörűen illusztráló Verona gépe úgy tűnik, kilehelte lelkét. Az adatok megmentésére nem sikerült módot találni, és Verona eddigi munkáinak egy része – a Lakótársak szereplőivel és helyszíneivel együtt – elveszett végleg. Nagyon sajnáljuk, amiért egy ilyen termékeny alkotóval ez megtörténhet, és bízunk benne, ennek ellenére sem veszíti el kedvét, és hamarosan újra láthatjuk munkáit a csoportban vagy más felületen.

A Lakótársak szereplői azonban egyszeriek és megismételhetetlenek. Ha Verona valamikor a jövőben folytatni is tudná az illusztrálást, már nem tudná megalkotni őket olyanná, amilyenek voltak. Nem szeretnénk azonban félbehagyni a történetet ilyen kevéssel a vége előtt, így rövid mérlegelés után úgy döntöttünk, a Lakótársak továbbra is folytatódik, ezentúl azonban illusztrálás nélkül. Bár Verona képeit sajnos nélkülöznünk kell, még mindig van egy Rubynk, aki művészi fogalmazásával elrepíthet minket Olivia világába, hogy végigkísérjük őt a Nagy Ő-höz vezető rögös úton.

Veronának köszönjük az eddigi csodás képeket, és kitartást kívánunk a továbbiakhoz! A Lakótársak pedig hamarosan folytatódik, immár képek nélkül, kellemes olvasást kívánunk!