Közlemény

Boldog születésnapot, TimMac!

Kedves Tim! Ezzel a képpel szeretnénk köszönteni születésnapodon, továbbá megköszönni, hogy az oldal újranyitása óta fáradhatatlan tagja vagy kis csapatunknak. A torta mellé sok szeretettel nyújtunk át virtuálisan még néhány apróságot: egy oklevelet a “Legbőbeszédűbb szerkesztő” címmel, egy 10 alkalmas maxmotives kupont, hogy legyen elég időd a jövőben is az oldalra, továbbá szeretnénk felavatni egy márványtáblát a Brigthwood gimi oldalán az építészének, azaz neked ajánlva. Boldog születésnapot kívánunk!

Bellatrixy, Matt, Ruby, Thea

Ne maradj le semmiről!
Kérj értesítést minden friss cikkünkről, vagy állítsd be, milyen típusú tartalmakról küldjünk hírt neked! A feliratkozással elfogadod adatvédelmi tájékozatónkat.

3
Hozzászólás

Kérjük, jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Hozzászólás
2 Válasz
2 Követő
 
Legtöbbször megválaszolt komment
Legtöbbször értékelt komment
2 Hozzászólók
TimMacThea Legutóbbi hozzászólók
  Feliratkozás  
Visszajelzés
TimMac
Szerkesztő

Köszönöm szépen! Megérdeklődném, hogy van-e esetleg lehetőség beváltani 5 maxmotives-et 5 sethour kuponra 😀 A Brightwood gimihez meg majd ha lesz időm (ez a veszély nem fenyeget :D) csinálok egy egyedi tartalmas szobrot magamról, és berakom valahová 😀

Thea
Admin

Szerintem simán, nagy a maxmotives kuponok feketepiaci értéke.:D A szobor pedig jó nagy legyen, valami hősi pózban, pl. Tim hajnali 3-kor virraszt a számítógép mellett, vagy valami ilyesmi.;)

TimMac
Szerkesztő

Tim hajnali háromkor már a hazugok álmát alussza 😀