Közlemény

Boldog születésnapot, Sims Addicts!

Kimondva és leírva is hosszú időnek tűnik nyolc év, mégis mintha csak tegnap lett volna, hogy a Sims Tales alapítók összedugták a fejüket, és lerakták oldalunk alapköveit a My Simsre írt történetek átmentésével. A legtöbb olvasónk akkoriban talán még nem is hallott a generációkat összekötő életszimulátorról, amelynek ma már a negyedik szériájával játszhatunk.

Sok minden történt velünk az évek alatt, sajnos sok barátunktól búcsúztunk, de új arcok is jöttek, akik osztoznak velünk a Sims szeretetében játékosként, történetíróként vagy akár szerkesztőként. Szerencsére egy ideje nem kellett olyan hírekkel elétek állnunk, ami egy admintársunk távozásáról szólna, de szabadidőnk érezhetően kevesebb lett, így új tagokkal bővült csapatunk, akik nevét már sok izgalmas cikkünk alatt láthattátok.

A nagy terveink szemernyit sem koptak, hiszen ez a nyolc év szinte semmire sem volt elég, rengeteg mindenről tervezünk még írni nektek. Az új tartalmak mellett szeretnénk, ha megismernétek csapatunk új tagjait is, ezért a közeljövőben velük is elbeszélgetünk kicsit; úgy gondoljuk, stabil, lelkes szerkesztőkre leltünk, akikkel együtt ünnepelhetjük majd az eljövendő születésnapokat.

A mai nap azért is különleges számunkra, mert ezzel a leghosszabb ideje működő magyar Sims portálok egyikévé váltunk; az egykor hatalmas népszerűségnek örvendő My Sims már nem élhette meg a nyolcadik szülinapot.

Az elmúlt évek alatt sok minden megváltozott, ami azonban állandónak bizonyult, az a szeretetünk az oldal, a játék és a közösségünk tagjai iránt. Nagy ígéreteket nem szeretnénk tenni, de mivel ez a mi szülinapunk, egy dolgot azért kívánhatunk: újabb nyolc évet veletek a Sims Addicts-ön!