Közlemény

Boldog születésnapot, Matt!

Kedves Matt! Ezzel a képpel szeretnénk neked még sok boldog születésnapot kívánni, természetesen még csak véletlenül sem azon önző okból, hogy nélküled elképzelhetetlen lenne az oldal létezése. A torta mellé megbecsülésünk jeléül fogadj el egy külön számodra összeütött sims.add.matt_buff Feeling_simming csaláskódot, hogy sose veszítsd el lelkesedésedet a Sims iránt, a Tintavéren végzett operatőri munkádért pedig egy profi fényképezőgépet, amibe elem sem kell, csak a billentyűzeted TAB gombját kell nyomnod folyamatosan, hogy működjön. Nagy szeretettel nyújtunk át neked egy nagy zsák ismeretlen magot is, mert a Simset már úgy ismered, mint a tenyeredet, de ezzel talán visszacsempészhetjük kicsit a felfedezés örömét a napjaidba. Boldog születésnapot kívánunk!

Bellatrixy, Ruby, Thea, TimMac

 

Ne maradj le semmiről!
Kérj értesítést minden friss cikkünkről, vagy állítsd be, milyen típusú tartalmakról küldjünk hírt neked! A feliratkozással elfogadod adatvédelmi tájékozatónkat.

5
Hozzászólás

Kérjük, jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Hozzászólás
0 Válasz
3 Követő
 
Legtöbbször megválaszolt komment
Legtöbbször értékelt komment
4 Hozzászólók
MattLightAquaGregoretta SamsaLeo Legutóbbi hozzászólók
  Feliratkozás  
Visszajelzés
Leo
Tag

Isten Éltessen Matt 😀

Matt
Admin

Köszönöm szépen, aranyosak vagytok! Igyekszem sűrűn beírnom magamnak a csaláskódot, és legalább több időm lesz felfedezni az ismeretlen növényeket. 😛 😀

Gregoretta Samsa
Tag

Boldog szülinapot, Matt! 🙂

LightAqua
Tag

Boldog születésnapot, Matt!

Matt
Admin

Köszönöm szépen, lányok! 🙂