Közlemény

Boldog születésnapot, Matt!

Kedves Matt! Ezzel a képpel szeretnénk neked még sok boldog születésnapot kívánni, természetesen még csak véletlenül sem azon önző okból, hogy nélküled elképzelhetetlen lenne az oldal létezése. A torta mellé megbecsülésünk jeléül fogadj el egy külön számodra összeütött sims.add.matt_buff Feeling_simming csaláskódot, hogy sose veszítsd el lelkesedésedet a Sims iránt, a Tintavéren végzett operatőri munkádért pedig egy profi fényképezőgépet, amibe elem sem kell, csak a billentyűzeted TAB gombját kell nyomnod folyamatosan, hogy működjön. Nagy szeretettel nyújtunk át neked egy nagy zsák ismeretlen magot is, mert a Simset már úgy ismered, mint a tenyeredet, de ezzel talán visszacsempészhetjük kicsit a felfedezés örömét a napjaidba. Boldog születésnapot kívánunk!

Bellatrixy, Ruby, Thea, TimMac

 

Kérj értesítést arról, ami fontos!
Nem szeretnél lemaradni a téged érdeklő tartalmakról? Iratkozz fel listánkra, és válaszd ki, miről küldjünk értesítést!

Szívesen részt vennél új kiegészítők, modok, kihívások vagy történetek véleményezésében? Válaszd ki a számodra érdekes témákat, és e-mailben értesítünk, amikor segítséget keresünk a munkánkhoz!

A feliratkozással elfogadod adatvédelmi tájékozatónkat.
Feliratkozás
Visszajelzés
5 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Leo
3 évvel ezelőtt

Isten Éltessen Matt 😀

Matt
Admin
3 évvel ezelőtt

Köszönöm szépen, aranyosak vagytok! Igyekszem sűrűn beírnom magamnak a csaláskódot, és legalább több időm lesz felfedezni az ismeretlen növényeket. 😛 😀

Gregoretta
3 évvel ezelőtt

Boldog szülinapot, Matt! 🙂

LightAqua
3 évvel ezelőtt

Boldog születésnapot, Matt!

Matt
Admin
3 évvel ezelőtt

Köszönöm szépen, lányok! 🙂