Közlemény

Boldog születésnapot, Bellatrixy!

Ezzel a képpel szeretnénk gratulálni életszakasz-váltásod alkalmából! Fogadj el tőlünk néhány zsákot, hogy ezentúl nagyobb adagokban tudd szállítani a vidámságot a chatcsoportba, továbbá egy 72 órás “Feeling Lucky” hangulatmódosítót – reméljük, hasznodra válik! 😀 Új számítógépet sajnos nem ajándékozhatunk, mert nem férne át a mobilod kijelzőjén, egy Kitartó Körmölő oklevéllel azonban mindenképp szeretnénk megemlékezni a mögötted álló embert próbáló időszakról, plusz egy wellness kupont is átnyújtanánk a telefonod részére, hogy legyen hol feltöltődnie két Tintavér epizód átküldése között 😀 Boldog születésnapot, Trixy!

Matt, Ruby, Thea, TimMac

Kérj értesítést arról, ami fontos!
Nem szeretnél lemaradni a téged érdeklő tartalmakról? Iratkozz fel listánkra, és válaszd ki, miről küldjünk értesítést!

Szívesen részt vennél új kiegészítők, modok, kihívások vagy történetek véleményezésében? Válaszd ki a számodra érdekes témákat, és e-mailben értesítünk, amikor segítséget keresünk a munkánkhoz!

A feliratkozással elfogadod adatvédelmi tájékozatónkat.
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Bellatrixy
4 évvel ezelőtt

Na bocsánat a késői válaszért, nagyon köszönöm a jókívánságokat! :3 A Feeling-lucky hangulat jöhetne hosszított verzióban is, ígérem jóra használom! :3 Köszönöm, hogy velem vagytok! <3 🙂