Közlemény

Bizony, megléptük ismét

Aki ma fellép az oldalra, minden bizonnyal észreveszi, hogy ismét változás történt a megjelenésünkben. Nem szeretnénk hosszas magyarázkodásokba bocsátkozni, miért történt, hiszen szerintünk a legtöbben helyesnek fogjátok érezni ezt a döntést. Mi nem félünk a kísérletezéstől, és jó szándékkal vágtunk bele, de úgy gondoljuk, ugyanilyen bátor dolog belátni azt is, ha nem ilyen lovat akartunk.

A magazinos megjelenés a kezdetektől fogva némi ellenérzést váltott ki belőletek, hiszen áttekinthetetlennek tűnt, és mi sem tudtuk megvalósítani pont úgy, ahogyan szerettük volna. Továbbra is blog nézetből tájékozódtatok, és a mi szívünkhöz sem nőtt hozzá az új design, hogy könnyeket ejtsünk érte. Amit igazán fontosnak éreztünk, megvalósítottuk – mint például az új gyűjtőoldalakat -, de hiányzott a régi nektek is, nekünk is. Visszanyúltunk hát gyökereinkhez, és ismét váltottunk. Most, amikor fellépünk az oldalra, ismét olyan, mintha hazaérkeztünk volna. Ez hiányzott a korábbiból, a lélek.

Maradunk tehát annak, aminek indultunk: blognak. Most már sarokba toljuk szépen a tervezőasztalt, elpakoljuk a festékeket és ecseteket, de persze nem dőlünk hátra, hiszen még sok a munkánk. Még sok mindenről írni szeretnénk nektek. Biztosan lesz aki ennek örül, és olyan is, aki nem, de a design váltást befejeztük – rátaláltunk a nekünk valóra.

6 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Gregoretta
5 évvel ezelőtt

Tetszik! 🙂
Sokkal letisztultabb, áttekinthetőbb, és “kéznél” vannak az új kommentek is. 🙂

Ruby
5 évvel ezelőtt
Válasz neki:  Gregoretta

Az új kommentes dolog nekem is nagy örömöm, így tudom csekkolni, ki mikor merre hány méter… 😀

Ahsoka1994
5 évvel ezelőtt

Nekem őszintén szólva az előző jobban tetszett, a mostani állapot kicsit bántja a szememet.
Valószínűleg csak nálam jelenik meg hibásan, de olyan elcsúszottnak tűnik. Mintha jóval kevesebb szöveg kerülne egy sorba, mint amennyi indokolt lenne, az oldal közepe pedig üres. A képek és a betűk pedig túlságosan aprók.A betűk meg hátterek színe pedig néhol túlságosan egybefolyik.
Ha ezek közül valami csak azért van, mert rosszul állítottam be valamit a böngészőmön, szóljatok!

Ahsoka1994
5 évvel ezelőtt
Válasz neki:  Ahsoka1994

Oké, megnéztem Firefox-on is, így már teljesen jó. Akkor arról szóltam, hogy Chrome-on szét van csúszva az oldal.

Thea
Admin
5 évvel ezelőtt
Válasz neki:  Ahsoka1994

Szia Ashoka! Sajnos az előző sablonunk sok szemetet hagyott a böngészőkben, és ennek köszönhető, hogy ha először belépsz, szétcsúszva jelenhet meg minden. Először mi is mini szívinfarktust kaptunk, mikor megláttuk. Ezzel sajnos központilag nem tudunk mit csinálni, a korábbi sablon hibája. Mivel ezek az ideiglenes fájlok a gépeden ragadtak, csak az segít rajta, ha a böngésződ cache-ét üríted, hogy ezeket elfelejtse – minden böngészőjét, amiről látogatni szoktad az oldalt. Sajnáljuk a kellemetlenséget, amit tudtunk, megtettünk, hogy minél kevesebb látogatónál jelentkezzen ez a hiba. 🙁

Ahsoka1994
5 évvel ezelőtt
Válasz neki:  Thea

Á, értem akkor köszi szépen! Azon a böngészőn működött, amit már egy jó ideje nem használtam. Most már megoldottam a másikon is. 🙂