Közlemény

A karácsony már a kertek alatt jár…

Éppen csak elbúcsúztattuk a hálaadást, már ránk is köszönött advent első vasárnapja, ami elodázhatatlanul jelzi a karácsony közeledtét. Úgy elröppent ez az év, mintha nem is lett volna – és bizony, legtöbbeknek nem az átélt izgalmas kalandok, nagy utazások emléke dereng fel, amikor visszaemlékszik majd 2020-ra. Decemberben azonban arra koncentrálunk, hogy egy kis fényt vigyünk az egyre kurtább nappalokba. Öltöztessük szívünket ünnepi díszbe, és köszöntsük a hónap új témáját, ami – mi is lehetne más? – a karácsony!

Az év hátralévő részében megpróbálunk minél több ünnepekhez és télhez kapcsolódó tartalmat készíteni nektek, hogy szentestére a legmorcosabb olvasók is átszellemülten dúdolják a Jingle Bellst, miközben tojáslikőrt kortyolnak a frissen sütött bejglihez. Azok, akik szeretik a tale-eket, külön örülhetnek, hiszen Gregoretta adventi története már elstartolt az első résszel, valamint mi is készültünk egy meglepivel, ami december 24-ig naptárszerűen jelentkezik minden este. Ha kíváncsiak vagytok, mi lehet az, lessétek meg az oldalon este 6-kor!:)

Őszi felmérésünk szerint a közösségben rengeteg alkotó bújik meg, akik alig várják, hogy pályázatokat hirdessünk, így tehát útjára is indult novellaíró és fotós felhívásunk. Bízunk benne, sokan éltek majd a lehetőséggel, és ti is megszépítitek az ünnepi készülődést csodás alkotásaitokkal.

Jó munkát az íróknak és fotósoknak, jó hangolódást mindenkinek!