Kitty Parnell

Általános információk

Név: Kitty Parnell
Születésnap: 2002.03.29.
Lakóhely: Brightwood
Szeme színe: barna
Haja színe: szőke
Magasság: 171 cm
Testalkat: sovány
Erősségei: éleslátás
Gyengéi: szervezés

Családtagok

Grace Parnell (anya)
Frank Parnell (apa)

Szövetségesek, barátok

Robert Springer (évfolyamtárs)
Fay Mayford (évfolyamtárs)
Spencer West

Romantikus kapcsolatok

Scott Parker

Ellenségek

Adrian Black (évfolyamtárs)

Klubtagságok

Iskolaújság

Írókör

Tizenegyedik évfolyamos diák a Brightwood High-ban, az iskolaújság egyik oszlopos tagja. Előző év végén úgy tűnt, hogy ő lesz az újság főszerkesztője, mivel az akkori szerkesztő őt vette maga mellé és kezdte kitanítani. Mikor szeptemberben kiderült, hogy nem neki adták a pozíciót, hanem Adriannek, kialakult közte és a fiú között egy ellenséges légkör.

Az iskolában sok diák tart tőle a határozott, időnként lekezelő megnyilvánulásai miatt, ennek ellenére nagyon ritkán látni őt egyedül a folyosókon. Év eleje óta az új diákként érkezett Robbal tölti a legtöbb idejét, akivel szüleik barátsága miatt gyerekkoruk óta ismerik egymást.

Miután Spencer felhívja a figyelmét egy blogra, amely túlélő tippeket ad az iskolájuk tanulóinak, Kitty szemmel tartja az általa GOOMH-nak rövidített oldal működését.

 

Család

Frank és Grace Parnell lánya; a szüleivel él, de nincsen testvére, csak egy Fluffy nevű kandúrja. A szüleivel átlagos a kapcsolata, azonban mivel Kitty és édesanyja nem értenek egyet a továbbtanulással kapcsolatban, az utóbbi hónapokban többet veszekednek, mint korábban.

 

Szerelmi élet

Még nem ismert.

 

Egyéb érdekességek

Az interjú a kedvenc cikktípusa, sokszor vállal ilyeneket az újságnál.

Nagyon gyorsan tud gépelni.