Tökéletes genetika / Perfect genetics kihívás

Egyszer volt, hol nem volt, a Hatalmas Játékos elküldte simjét, hogy egy olyan világban éljen, amelynek minden teremtménye boldog. Ám ez a sim más volt, mint a többiek. Olyan szemei voltak, mint előtte soha senkinek, és hajának színe lenyűgözött mindenkit, aki csak egy pillantást is vetett rá. Arra rendeltetett, hogy olyan utódoknak adjon életet, akik végigviszik az ő génjeit egészen a tizedik generációig. Ám a Teremtő nem könnyíti meg a dolgukat! Ugyanis azok, akik tökéletes génekkel rendelkeznek, talán örökké féltékenyek lesznek saját utódjaikra.

Légy üdvözölve a Tökéletes Genetika kihívásban!

Ez egy Sims 3-as próbatétel, amelyet én, Gurra és egy barátom, Henkla hoztunk létre. Dióhéjban, a játéknak egyetlen célja van: készíts egy egyedi kinézetű simet, játssz vele és utódaival a tizedik generációig, anélkül, hogy elveszítenék az ő különleges „génjeiket”. Semmilyen csaláskód nem megengedett, kivéve a moveobjects-et, resetsim-et és az építkezéshez használt kódokat, amennyiben szükséged van rájuk.

 

Alkosd meg a simed:

Ez a sim lesz a generációd „alapítója”, akit kedved szerint alkothatsz meg, mindössze néhány kritérium mellett:

  • Fiatal felnőttnek vagy Felnőttnek kell lennie
  • Egészen különleges hajszínnel kell rendelkeznie (pl. hófehér, lila, neonzöld)
  • Egészen különleges szemszínnel kell rendelkeznie (pl. vörös, rózsaszín, sárga)
  • Gyermekkerülő személyiségjeggyel kell rendelkeznie, a többi tulajdonságát pedig a játéknak kell kisorsolnia

Tuti tipp: Ruházd fel a simed még több extra tulajdonsággal! Adj rá például a haj-és szemszín sémájával megegyező, vagy csak szimplán furcsa ruhákat.

 

Költöztesd be:

E tekintetben nincsenek szabályok, oda költözhet, ahová csak akarod.

Tuti tipp: Ha azt akarod, hogy simed mellett a háza is különleges legyen, építs nekik például egy palotát vagy akár egy kempingházat, de egy teljesen átlagos lakásban is élhet. Halott családtagokat tartani a kertben viszont így is, úgy is, kifejezetten jó móka.

 

Partnerek, Gyerekek és Örökösök:

Simed bármilyen más simmel összeházasodhat, és annyi gyereke születhet, amennyit akar. Néhány szabályt azonban itt is követni kell:

  • Simed partnerét te is elkészítheted a Családkészítőben, de tilos ugyanolyan, vagy hasonló génekkel rendelkeznie, mint a kihívást teljesítő simednek
  • A személyiségjegyek kiválasztása véletlenszerűen kell, hogy történjen
  • Az Örökösödnek, aki a különleges gént továbbviszi, haj- és szemszínében is egyeznie kell felmenőjével, és ugyanúgy Gyermekkerülő személyiségjeggyel kell rendelkeznie
  • Simed adoptálhat is, de az örökbe fogadott gyerek nem lehet Örökös (ugyanis így nem rendelkezik a „tökéletes génkészlettel”).
  • Örökösnek születni kell, nem lehet egy másik Gyerek szem- vagy hajszínét Örökös-irányba befolyásolni

Tuti tipp: Az Örökösök kezdjenek el minél hamarabb próbálkozni a gyermekáldás érdekében, mert sose tudhatod, hány gyereket kell szülnöd, míg eljutsz az Örökösig.

 

A kihívás célja:

A játék akkor ér véget, mikor a tizedik generációban is születik egy Örökös

Sok szerencsét, és ne feledd: ez elsősorban egy játék, amit csak élvezni kell! 😊

 

Fordította: Kiss Kiss

2
Hozzászólás

Kérjük, jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Hozzászólás
1 Válasz
2 Követő
 
Legtöbbször megválaszolt komment
Legtöbbször értékelt komment
2 Hozzászólók
Theablanka Legutóbbi hozzászólók
  Feliratkozás  
Visszajelzés
blanka
Vendég
blanka

Lehet kopasz az örökös?

Thea
Admin

Hm, a kihívás lényege a szem- és hajszín továbbörökítése, de a szülők frizuráját is hasonló valószínűséggel sorsolja a rendszer a gyermekhez, mint a hajszínt. Szerintem játszhatod kopasz simmel, bár a nőnemű örökösök talán nem fognak annyira felhőtlenül örülni.:)