Joshua Evans

Általános információk

Név: Joshua Evans
Születésnap: szeptember 9.
Lakóhely: Kampusz utca 27. III/3
Szeme színe: kék
Haja színe: szőke
Magasság: 178 cm
Testalkat: vékony

Családtagok

Melanie Evans (anya)
Benjamin Evans (apa)

Szövetségesek, barátok

Luke Saintburry
Peter Higgs

Romantikus kapcsolatok

Alicia Glow (exbarátnő)

Ellenségek

???

Josh Evans az a fajta fiú, aki bárkivel el tud beszélgetni. Legyen szó a buszon ülő idős nénikről, szurkolólányokról vagy a legvisszahúzódóbb könyvmolyról, neki nem okoz problémát az, hogy megtalálja a közös hangot. Annyira természetesen viselkedik, jó a kisugárzása, hogy az emberek szeretnek vele lenni. Ő sosem volt a szó klasszikus értelmében vett népszerű srác, de nem is igazán láttam őt magányosan ücsörögni sehol.

 

Család

Nincsen testvére, így sosem kellett osztoznia senkivel a szülei figyelmén. Az anyukája az enyém kolléganője már vagy tíz éve, az apukája pedig vállalkozó, és abból kiindulva, hogy milyen szép házuk van, valószínűleg jól megy neki az üzlet.

 

Szerelmi élet

Három évig járt együtt Alicia Glow-val, egy évfolyamtársunkkal. Sosem voltak kifejezetten feltűnő jelenség ők ketten, de ahogy összebújva sutyorogtak néha a folyosón, nekem mindig az volt a benyomásom, hogy ilyennek kell lenniük a szerelmeseknek. Senki és semmi nem zökkenthette ki őket az elmélyült beszélgetésből, de nem is tűntek nyálasnak. Nem tudom, végül miért szakítottak a gimi utolsó évében, de akármi történt is közöttük, az mindkettőjüket megviselte.

 

Egyéb érdekességek

  • Egyszer említette, hogy szokott novellákat írni, de amikor megkérdeztem, megmutatja-e nekem valamelyiket, elterelte a szót valami másra.
  • Gimi második és harmadik évében sulirádiózott, szóval heti két nap az ő hangját hallottuk a slágerek között.