Interjú

Interjú Lee-vel – Készülőben: A flamingó visszatér

Milyen érzés ismét történetet küldeni az oldalra, magabiztosabbnak érzed magad, vagy aggaszt, sikerül e túlszárnyalnod a korábbi műve(i)d?
Örülök, és leginkább kiváncsian várom a visszajelzéseket. Semmiképpen nem aggaszt, tisztában vagyok a képességeimmel.

Hol tartasz az írásban/ forgatásban?
Sajnos még csak 3 fejezet készült el a hétből, ami igazán nem sok, de a munkám miatt mostanában nagyon elmaradtam a forgatással.

Tapasztaltál „írói válságot” amikor elakadtál egy időre? Hogyan jutottál túl rajta?
A flamingó folytatásával kapcsolatban ilyet soha nem tapasztaltam, már az egész történet kész a fejemben. Írói pályám során viszont előfordul.

Milyen módszer szerint dolgozol a történeten?
Leginkább azokat a jeleneteket veszem előre, amik könnyebbek, a nehezebbek forgatását hagyom a végére.

Hogyan érzed,mikor olvashatjuk az oldalon a műved?
Pontosan még nem tudom,de igyekszem mihamarabb elkészülni vele.


A flamingó visszatér

A történet kulcsfigurája a Sims 2 közkedvelt flamingója,amibe mindenki belerúg. Ő sajátos módon „bosszulja meg” a bánásmódot. Tulajdonképpen azt akartam csak elmondani a történettel, hogy „Ne bántsátok a flamingót, különben megbánjátok”. A második rész a misztikus szál miatt kissé szerteágazóbb, de remélem így is tetszeni fog az olvasóknak. Az „Ezen dolgozom” rovatban leírtak óta kicsit módosítottam a történeten, de az alapsztori nem változik. Viszontláthatjuk a tinédzser Tyler Toddot és a családját, valamint igyekeztem némi misztikus szálat is szőni a történetbe. Ami pedig Spiegelfield grófnőt illeti, az ő sorsának alakulásában Nita90 segített a legtöbbet, amit ezúton is köszönök.

1_1_orig-3036851

 

2_orig-2993395

 

3_orig-4247338

Akit faggattak: Lee

Aki faggatta: Thea