Hibaelhárítás

[MEGOLDVA] Sims 4 Bug – Öregedési hiba

A július 26-ai frissítést követően egy olyan probléma merült fel, amely a HOSSZÚ (LONG) élettartamú játékban került elő. A simek és a háziállatok több napot öregednek, amikor a játékmódok között váltasz (CAS-be lépés, forgatókönyvek kezelése, játék betöltése, világba lépés, utazás stb.). Csak egy kevés kell ahhoz, hogy mindannyian meghaljanak öregségükben.

Úgy tűnik, hogy a probléma megkíméli azokat, akik a NORMÁL időtartammal játszanak, míg azok, akik a RÖVIDet (SHORT) állították be, csak akkor menekülnek meg, ha korábban soha nem játszottak a HOSSZÚval. Ebben az esetben a probléma az ellenkező irányban jelentkezik, azaz a simek megfiatalodnak. Vannak ideiglenes megoldások (válassz egyet).

  • Kerüld a HOSSZÚ élettartamú mentésekkel való játékot, amíg egy remélhetőleg időben érkező javítás ki nem javítja a bugot!
  • Az érintett mentéseknél kapcsold ki az öregedést! Lépj be a játékba a Játék betöltése/Load Game gomb segítségével (nem a Folytatás/Resume), állítsd be az időtartamot NORMÁLra, majd kapcsold ki az öregedést! Ha először nem állítod be az időtartamot NORMÁLra, a hiba továbbra is fennáll.
  • Állítsd be az időtartamot NORMÁLra!

FRISSÍTVE!

Megoldódott a probléma.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments