Hibaelhárítás

Sims 4 bug – Hibás egyedi ajtók és ablakok javítása

A Star Wars játékcsomag megjelenése előtt olyan újdonság került be a játékba egy frissítőcsomaggal, hogy az ajtókat és ablakokat rácstól függetlenül szabadon lehet mozgatni. Igen ám, de ezzel a frissítéssel tönkretették az egyedi ajtókat és ablakokat, mivel ennek hatására azoknak csak a kerete jelenik meg átlátszó üveg nélkül. A Sims 4 Studio hónapokig dolgozott a probléma megoldásán és nagy örömmel bejelenthetjük, hogy ma (2020. november 8.) közzétették a program letöltését, és ennek segítségével kijavíthatjuk a kedvenc egyedi tartalmainkat, hogy továbbra használhassunk azokat a játékban. Először töltsük le a legújabb (3.1.3.8) verziót erről az oldalról.

A szokásos telepítés és a program megnyitása után kattintsunk a Content Management fülre, majd válasszuk ki a Batch Fixes / Objects / Fix Windows and Doors (Star Wars Patch) lehetőséget. Megnyílik a kis ablak, ahol az elérési útvonalak szerint a javított ajtók és ablakok bekerülnek a Mods mappába, a hibás egyedi tartalmakat pedig egy másik mappába pakolja át, hogyha később szeretnénk visszaállítani az eredeti állapotot, de nem valószínű, hogy ezt szeretnénk majd. Nincs más dolgunk, mint elindítani a Run gombbal.

Kérj értesítést arról, ami fontos!
Nem szeretnél lemaradni a téged érdeklő tartalmakról? Iratkozz fel listánkra, és válaszd ki, miről küldjünk értesítést!

Szívesen részt vennél új kiegészítők, modok, kihívások vagy történetek véleményezésében? Válaszd ki a számodra érdekes témákat, és e-mailben értesítünk, amikor segítséget keresünk a munkánkhoz!

A feliratkozással elfogadod adatvédelmi tájékozatónkat.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments