Hibaelhárítás

Sims 3 Indítópult javítása

Olyan fejlesztéseket, életminőség változásokat és javításokat tartalmaz, amelyek remélhetőleg kárpótolnak azért, hogy az Origin/EA app verzió bizonyos szempontból a rövidebbet húzta.

Ezzel a moddal a kiegészítők és cuccok lesz az alapértelmezett panel az indítópult megnyitásakor. Támogatja az ASI modokat, így nem kell külső futtatható fájlból indítani a játékot, most már közvetlenül az Originből/EA appból is megteheted, és a Smooth Patch továbbra is betöltődik. Az idegesítő “Hiba történt a szkriptben ezen az oldalon” felugró ablakok eltűnnek és a linkekre kattintva a Microsoft Edge helyett az alapértelmezett böngésző indul el.

Ha szeretnéd megkerülni az indítópultot és közvetlenül a játékba lépni, bepipálhatod a “Bypass Launcher” jelölőnégyzetet az indítópulton. Az indítópult továbbra is meg tudod nyitni a játékon belülről.

Kiegészítők és cuccok

A csomagok kiválasztása többé nem hibásodik meg és nem választja le véletlenszerűen a csomagokat. Ha még mindig előfordulna, akkor mostantól a rendelkezésedre állnak a “Select All” (Mind kiválasztva) és “Select None” (Nincs kiválasztva) gombok a kényelmed érdekében, vagy egyszerűen újraindíthatod az indítópultot vagy a játékot anélkül, hogy bármit megváltoztatnál és a csomagoknak vissza kell jönniük.

Letöltések, telepített tartalom és feltöltések

A Letöltések, a Telepített tartalom és a Feltöltések részlegben mostantól egy keresőmezőt tartalmaz, valamint egy új “Worlds” (Világok) fület is. A világok már nem a telkekhez vannak csoportosítva. Beépült egy “Uninstalled Only” (Csak nem telepített) szűrő is, így kiválogathatod a ténylegesen nem telepített letöltéseket.

LETÖLTÉS: SFS / Dropbox

Mindenekelőtt készíts egy biztonsági másolatot az alábbi elérési útvonalon található Sims3Launcher.exe nevű fájlról.

  • Origin esetén: … / Program Files(x86) / Origin Games / The Sims 3 / Game / Bin
  • EA app esetén: … / Program Files / EA Games / The Sims 3 / Game / Bin

Csomagold ki az oldalról letöltött tömörített fájlt, majd a benne lévő tartalmakat helyezd el a fent említett elérési útvonal megfelelő helyére.

Ha Origint használsz, nyisd meg a TS3PatchLauncher.cfg fájlt bármilyen szövegszerkesztővel, és cseréld ki a “PlatformName = EADesktop.exe” sort a “PlatformName = Origin.exe” sorra.

Ne nyisd meg manuálisan a TS3PatchLauncher.exe fájlt! Az indítópult automatikusan használni fogja, mivel ez szükséges, ha az ASI modok engedélyezve vannak.

Hibaelhárítás

A “Load ASI Mods” jelölőnégyzet csak akkor jelenik meg, ha valóban felraktad az .asi modokat és a TS3PatchLauncher.exe fájlt a Game / Bin mappába.

A vírusirtó megpróbálhatja törölni a “TS3PatchLauncher.exe” fájlt vagy magát az indítópultot, ami hamis pozitív riasztást eredeményezne. Ha ez történik, egy időre tiltsd le a vírusirtót a mod letöltése közben, és add hozzá kivételek közé a Game / Bin mappát, majd ne felejtsd el visszakapcsolni a vírusirtót.

Az ASI betöltéséhez rendszergazdai engedély szükséges, mivel kódot visz be a játékba. Ha a TS3PatchLauncher.exe fájl elindítására kérnek fel rendszergazdaként, akkor az Igenre kattints.

Alapértelmezett panel testreszabása

Az alapértelmezett panel megváltoztatható a regedit / Beállításszerkesztő segítségével a “HKEY_CURRENT_USER / SOFTWARE / Electronic Arts / Sims 3 / Launcher / Settings / DefaultPanel” menüpontban.

0 = Üdvözlet
1 = Kiegészítők és cuccok
2 = Letöltések
3 = Telepített tartalom
4 = Feltöltések

Forrás: Lazy Duchess

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments