Heti Visszatekintő

Heti Visszatekintő

Ahogyan a nyár vége közeledik, a hetek egyre rövidebbnek tűnnek, és bizony, ismét vasárnap van, és visszatekintünk az elmúlt napokra. A Sims háza táján most csend honol, mi azonban igyekeztünk színes tartalmakkal ellátni titeket a héten. Nagy örömmel jelentjük, hogy múlt heti “1000. kedvelő” felhívásunknak meg is lett az eredménye, bőven meghaladtunk a kitűzött számot, ezúton is gratulálunk annak, aki a szép, kerek címet bezsebelte!

Heti posztok, frissítések

  • A hetet Noi nyitotta egy a Get Famous kiegészítőhöz tartozó tippel, amiben a Mennyei kristálykoronát, azaz Celestial Crownt vette górcső alá a kedvetekért. Ez a tárgy elképesztően hasznos lehet simed számára, úgyhogy ha eddig kimaradt volna, mindenképp vess rá egy pillantást!
  • Látogatói cikkel folytatódott hetünk, amelyben Lee a múlt heti Sims 4-es Hét főbűn kihívástól ihletet merítve megalkotta saját művét, a Hét erény kihívást. Ha a hét generáción átívelő bűnös életvitel után megtisztítanád a karmád, itt a kínálkozó lehetőség!
  • Mint régi olvasóink bizonyára tudják, minden évben szeretünk titeket egyszer-kétszer kifaggatni egy alapos látogatói felméréssel, és most sem tettünk másképp. Szerdán útjára indítottuk kérdőívünket, amelyben csupa olyan kérdést teszünk fel, ami fontos a további munkánk szempontjából. Ha szeretnéd, hogy a te véleményed is számítson, mindenképpen szánj időt a kitöltésre!
  • Csütörtökön Ruby szállt ringbe egy újabb ütős cikkel, amelyben a Sims ikonikus nőalakjait hozza kicsit közelebb hozzátok. Korábbi szavazásunkon udvariasan előreengedtétek a hölgyeket, de bízunk benne, hamarosan megismerhetjük a Sims ikonikus férfi alakjait és ifjait is egy-egy hasonló gyűjtésben!
  • Stílusosan heti utolsó cikkünk is Noi nevéhez fűződik, aki nem bízta a véletlenre, hogy elnyerje a hét szerkesztője címet. Timmel közös projektjük második felvonásaként egy viktoriánus stílusú házat bútorozott be nektek, ami igazán megérte az erőfeszítéseket. Szívesen lazulnánk egyet a hívogató kanapékon, vagy az árnyas verandán!

Ez is történt…

Augusztus 13-án megérkezett a Sims legújabb cucc csomagja, a The Sims 4 Moschino Stuff. Talán kevesen várták igazán, de azért szörfözzünk egyet a divathullámon!

Facebookon jelentettük

Hűsítő akciók várják azokat, akik a nyár utolsó napjait Sims 4 vásárlással szeretnék emlékezetesebbé tenni. Magyar idő szerint augusztus 29. 19:00-ig vehetitek igénybe a következő kedvezményeket:

📌Sims 4 Alapjáték – 63%
📌Minden kiegészítő, kivéve Island Living – 50%
📌Island Living – 25%
📌Minden játékbővítő csomag – 25%

Szemezgető

Az hiszem, nem szivárogtatok ki túl meglepő infót azzal, hogy a Simset övező rejtélyek és teóriák igen nagy népszerűségnek örvendenek közöttetek. Épp ezért egy olyan cikket ajánlok figyelmetekbe, ami egyszerre izgalmas, meglepő és borzongató: a San Mysuno-i gyilkosság rejtélyét. Aki játszott már a városban, annak talán nem kerülte el figyelmét a 1313 21 Chic Street cím alatti lakásban található rajz a szőnyeg alatt: a helyszínelők által készített testkontúr egy ott elhunyt simről. De ki volt ő, és mi történt vele? Vajon ez a cikk választ ad minderre? Csak egy módon tudhatod meg, ha elolvasod:)

Talán azt hiszed, otthon vagy a Simsben, de mi van, ha egy igazán izzasztó kvízzel kerülsz szembe? Harry Potter hetünkön tettük közzé játékunkat, amelyen bizony sokan elvéreztek, hiszen alapos felkészültség szükséges a kitöltéséhez. Neked vajon sikerül majd jó eredményt elérned? Lássuk!

A My Sims idején nem volt, aki ne ismerte volna a The Torenos című történetet, méltatlanul kevés figyelmet kapott azonban az évekkel később elkészült spinoff, amely Ryan Safferty ügynök életét követi nyomon egy igen nehéz időszakban. A Küzdő Lélek olyan tale, ami a felnőtt olvasók számára is érdekes lehet, sőt, talán elsősorban ők tudják igazán átélni a benne boncolgatott témákat. Bár nem követik egymást drámai függővégek, és a világ sincs veszélyben, Ryan mégis komoly harcot kényszerül megvívni, amelynek vége számomra egészen a történet végéig kérdéses maradt. Ha kedvetek támadna egy nem mindennapi, intelligens történet fellapozásához, én mindenképpen ezt ajánlom nektek.

Youtube

Sajnos nem volt időm beleásni magam a Youtube bugyraiba, úgyhogy Rubyt kértem meg, hogy ajánljon egy szuper videót erre a hétre. Egy Sims 2-ben megalkotott Harry Potter feldolgozásra esett a választása, amelynek a második része is elkészült, ha titeket is berántana a ma már klasszikusnak számító varázslóiskolás hangulat. Jó szórakozást hozzá!

Szavazás

Ugyan miért is érnétek be egyetlen heti szavazással, ha egy teljes kérdőív vár kitöltésre? Maximális izgalom és élvezet csupán egy kattintásnyi távolságra! Katt!

Szárnybontogató írópalánta, elhivatott tippíró és modvadász. Lelkes fordító, Sims 3, Sims 4 és Sims Medieval játékos. Az oldalfelépítés és design elkövetője, fáradhatatlan fogalmazó és backstage admin.