Giselle Hauser

Általános információk

Név: Giselle Adalaide Hauser
Foglalkozás: igazgató, irodalom és testnevelés szakos tanár
Születésnap: 1972.07.07.
Lakóhely: Brightwood
Szeme színe: barna
Haja színe: fekete
Magasság: 173 cm
Testalkat: szikár
Erősségei: szigor, hatékonyság
Gyengéi: előítéletek, emberi kapcsolatok kezelése

Családtagok

Claudia Wind (nővér)
Angela Wind (unokahúg)
Gabriel Wind (unokaöcs)
Clayton Wind (sógor)
Vincent Bennings (fiú)

Szövetségesek, barátok

Még nem ismert

Romantikus kapcsolatok

Még nincs ismert

Ellenségek

Ethan Flynn (diák)
Trevor Bradley (tanár)
Julian Dalton (tanár)

Giselle 2018 nyarán került az igazgatói székbe, előtte helyettesként kísérte figyelemmel elődje, a szerinte gyenge kezű Gordon igazgató által elkövetett hibákat. Feltett szándéka, hogy felvirágoztassa az iskolát, így erőteljes reformokkal kezdte a tanévet.

A megfelelő étkeztetés és iskolai körülmények mellett nagy hangsúlyt fektet a sportoktatásra, ami részben annak köszönhető, hogy az ő szívéhez is közel állnak egyes sportágak. Mielőtt a tanári pálya mellett köteleződött volna el, jégkorong válogatottban játszott, és számos díjat nyert csapatával, amelyek egy része az igazgatói irodát díszíti.

Személyiségét tekintve igen szigorú, sosem engedi, hogy az érzelmei irányítsák. Véleménye szerint mindig az iskolába járó diákok érdekei a legfontosabbak, és ezért szükség esetén hajlandó áldozatokat vállalni, legyen az egy diák vagy tanár elbocsátása, vagy olyan rendelkezés, ami miatt nem arat osztatlan sikert az iskolában.

Ennek köszönhetően meglehetősen elfogult a Brightwoodba járó problémás tanulókkal is, akiket leküzdendő akadályként kezel. Tanulva elődje hibájából – aki főleg türelemmel és hegyi beszéddel próbálkozott, ám mindig kudarcot vallott – ő az ultimátumokat részesíti előnyben. Már az első tanítási napon verekedés miatt fegyelmezni kényszerült Ethant, akit büntetésként a frissen engedélyezett Írókörbe kényszerített, hogy a fiú bizonyítsa, érdemes arra, hogy az iskolában maradhasson.

Kollégáival is előfordulnak súrlódások, sok kellemetlen beszélgetés zajlott már le közte és a pályakezdő Trevor Bradley között. Meglátása szerint a fiatal tanár felkészületlen, idealista ábrándokat kerget a tanításról, és a tiszteletadás sem tartozik az erősségei közé.

Család

Egyetlen testvére van, Claudia, akivel gyermekként igen közel álltak egymáshoz. Később nővére családot alapított, Giselle pedig minden idejét a tanításnak szentelte, bár sajátos, de szeretetteljes kapcsolatot ápol unokaöccsével, Gabriellel és unokahúgával, Angelával.

Giselle 23 évesen életet adott egyetlen gyermekének, Vincentnek, a kisfiú azonban olyan betegséggel született, ami miatt csak 3 évet élhetett.

Szerelmi élet

Sosem állapodott meg, és kapcsolatai sem tartottak sokáig. Giselle mindig is túl öntudatos és karrierista volt a házassághoz. Fiát, Vincentet is egyedülállóként vállalta, és egyedül küzdött meg a nevelésével és betegségével.

Egyéb érdekességek

Julian Dalton elbocsátása különösen érzékenyen érintette, mivel a fiatal férfi mindig is anyai ösztönöket ébresztett benne. Julian sok mindenben elvesztett fiára emlékeztette.