Gina Carter

Általános információk

Név: Gina Carter
Születésnap: 2002.05.11.
Lakóhely: Brightwood
Szeme színe: zöld
Haja színe: fekete
Magasság: 159 cm
Testalkat: átlagos
Erősségei: konfliktuskezelés
Gyengéi: kitárulkozás

Családtagok

Még nem ismert

Szövetségesek, barátok

Adrian Black

Romantikus kapcsolatok

Még nem ismert

Ellenségek

Klubtagságok

Iskolaújság

Gina a 2018/2019-es tanévben kezdi a tizedik osztályt a Brightwood gimiben. Szabadidejében szívesen ír cikkeket az iskolai újságnak, de ő nem szeretne a későbbiekben olyan komolyan ezzel foglalkozni, ugyanis sokkal jobban érdekli őt a social media és a szépségipar.

Szeretné, ha az iskolai újság megjelenne online felületeken is, de mivel úgy látja, hogy Adriant lefoglalja a Kittyvel való csatározás, inkább hallgat. Egyébként barátságos, viszonylag jó közvetítő, ezért is nem tűnik fel az embereknek, hogy magáról nem beszél sokat.

 

Család

Két idősebb testvére van, két nővére, akik nagyon sokat veszekszenek, és gyakran Gina próbálja békíteni őket. Az is sokszor előfordult már, hogy mikor egyik vagy másik testvérének szüksége volt arra, hogy valaki fedezze, ő segített.

Meglehetősen konzervatív családban nőtt fel, ezért időnként úgy érzi, a szülei nem igazán értik meg sem a gondolkodásmódját, sem az érdeklődési körét.

 

Szerelmi élet

Aki tetszik neki, az sajnos nem viszonozza az érzéseit.

 

Egyéb érdekességek

Van egy honlapja, ahová posztolni szokta az újságban megjelent cikkeit, meg azokat is, amik az iskolai keretek közé nem férnek be. Például szempillaspirál teszteket.

Instagramon nagyon sok embert követ, így általában naprakész az őt érdeklő témákból, hírekből.