Frank Parnell

Általános információk

Név: Frank Parnell
Születésnap: 1972.08.26.
Lakóhely: Brightwood
Szeme színe: zöld
Haja színe: vörös
Magasság: 181 cm
Testalkat: átlagos
Erősségei: találó megjegyzések
Gyengéi: következetesség

Családtagok

Grace Parnell (feleség)
Kitty Parnell (lánygyermek)

Szövetségesek, barátok

John Springer

Romantikus kapcsolatok

Grace Parnell (feleség)

Ellenségek

Még nem ismert

Frank az apjától örökölt céget igazgatja, bár tőle ez a felelősségteljes pozíció eleinte idegen volt, és sokáig gondolkodott azon, hogy ki kellene neveznie valaki mást vezérigazgatónak, a végén mégis megérett a feladatra. A kollégái szeretik, mert mindig gondol rájuk, és megmosolyogtatja őket a rigolyáival – például a reggelei része, hogy a sok-sok teafajta közül kiválassza, melyiket főzesse meg a titkárnőjével.

 

Család

A feleségét, Grace-t, akkor ismerte meg, amikor az apja cégénél volt gyakornok egyetemista éveinek végén. Grace is ugyanitt töltötte a szakmai gyakorlatát. Még a kapcsolatuk elején egyszer szakítottak, ám a békülés után már nem volt több komoly összezörrenésük. A házasságuk első évében született meg a lányuk, Kitty. Frank az elejétől fogva nagyon fontosnak tartotta, hogy aktív szerepet vállaljon a gyereke nevelésében, csakhogy akadtak problémái a következetességgel, így az atyai szigort a családban leginkább az anyai szigor helyettesítette. Nagyon szereti a család macskáját, Fluffyt – csak épp a szeretet nem kölcsönös, a kandúr ugyanis nem igazán rajong Frank dögönyözési kísérleteiért.

 

Szerelmi élet

Boldog házasságban él Grace-szel.

 

Egyéb érdekességek

Fiatalabb korában alapított egy rockbandát a barátaival, ami aztán az első fellépés után feloszlott. Az az egy fellépés azonban olyan emlékezetesre sikerült, hogy az ismerősök azóta is emlegetik – és nem jó értelemben.

Szeret zenét hallgatni és koncertekre járni.