Sims Addicts Fórum

Hernyóból pillangó - egy árva lány a nagyvilágban  

 

Ruby
 Ruby
Bértollnok Admin
Csatlakozott:9 hónappal  ezelőtt
Hozzászólás: 216
2018. június 3. 17:34  

Amikor a legújabb játékom témáját kerestem, beugrott, hogy miért ne kezdhetném ezúttal egy tini korú lánnyal, akinek nincsenek szülei, sem pedig senki mása ezen a világon?

Így született meg Kelly Might, a magányos farkas, könyvmoly lány, aki öltözékét tekintve is inkább a visszafogottabb simek táborát erősíti. Szerencsére megörökölte a kis házikót, ahol a szüleivel élt, ám a megpróbáltatások inkább azzal kezdődnek, hogy valahogyan fenn is kell tartania magát. Ezért bébiszitterként dolgozik hétvégénként, hétköznaponként pedig keményen dolgozik azon, hogy minél jobban tudjon teljesíteni az iskolában.

A kevés szabadidejében leginkább olvas, de szeret filmet nézni is, barátai azonban nincsenek, és nem is jár el szívesen semmilyen szórakozóhelyre. Ha mégis kimozdul valahová, leginkább a parkot választja, ahol horgászhat, gyűjtögethet vagy épp sakkozhat.

Egy parkban töltött délelőttön ismerte meg egy sakkparti mellett Clarissa Andersont, és hamarosan a cserfes és nyílt kislány lett a legközelebbi ismerőse. Az igazi bonyodalmak pedig akkor robbannak be Kelly szürke napjaiba, amikor találkozott Clarissa bátyjával, a jóképű Luke-kal...

A kérdés már csak az, hogy Kelly vajon meg meri-e majd szólítani Luke-ot, vagy inkább messzire elkerüli. Ezt még én sem tudom, de minden fejleményről be fogok számolni! 😉


Edina kedvelte
VálaszIdézet
Thea
 Thea
Hobbifirkász Admin
Csatlakozott:9 hónappal  ezelőtt
Hozzászólás: 18
2018. június 3. 19:16  

Nekem nagyon tetszik ez a kezdeményezés, és már azon töröm a fejem, én is kezdek egy játékot egy új családdal.:)

Drukkolok Kelly-nek és Luke-nak!;)


VálaszIdézet
Ruby
 Ruby
Bértollnok Admin
Csatlakozott:9 hónappal  ezelőtt
Hozzászólás: 216
2018. június 4. 18:58  

Thea, ha elkezded azt a bizonyos új játékot, ne felejtsd el kommentálni nekünk! 😉

Kelly napjai egyébként lassan váltják egymást, ő pedig megpróbál helyt állni, ami sajnos nem olyan egyszerű. Egy este ugyanis, éppen, amikor leült volna leckét írni és az iskolai projektjén dolgozni, vendége érkezett: Luke. A fiú egyébként korábban már tett egy kísérletet arra, hogy elhívja Kellyt a városba csatangolni, de akkor a lány nemet mondott neki. Szóval jött személyesen.

Valószínűleg nagy szükség is lesz Luke közvetlenségére, mert hősnőnk magától nem igazán merne lépéseket tenni a barátságuk előmozdítása érdekében. Aznap este csak beszélgettek egy kicsit, aztán viszont Kellynek be kellett fejeznie legalább a házi feladatát, a projekthez hozzákezdeni már nem volt ideje.

Azt még akkor nem sejtette, hogy a következő este, amikor tanulás és egy éppen csak elkezdett projektmunka után lefekszik aludni, valaki az éjszaka közepén zavarja majd meg. A legmeglepőbb a képletben egyébként az, hogy a hajnali látogató Clarissa volt; a kislány nagyon feldúlt volt, ami valahol megmagyarázta azt, miért volt Kellynél ahelyett, hogy az ágyában aludt volna. Talán valami probléma lehet otthon?

Miután a fél éjszakát Clarissa vigasztalásával töltötte, Kellynek borzalmas napja volt az iskolában, hiszen felborult a bioritmusa, fáradt volt és feszült. Olyannyira, hogy a félkész projektjét is elsöpörte - így aztán kezdhette az egészet az elejéről.

Ezek után senki sem hibáztathatja Kellyt, amiért a következő napon azt hazudta az iskolának, hogy beteg, és otthon maradt inkább regenerálódni...


VálaszIdézet
LightAqua
Bértollnok Registered
Csatlakozott:8 hónappal  ezelőtt
Hozzászólás: 137
2018. június 4. 23:59  

Nagyon jó, várom a folytatást! 


VálaszIdézet
Niki
 Niki
Hobbifirkász Registered
Csatlakozott:5 hónappal  ezelőtt
Hozzászólás: 17
2018. június 5. 12:54  

Nekem is tetszik. 😊  Szeretem az ilyen tipusú történeteket. 


VálaszIdézet
Ruby
 Ruby
Bértollnok Admin
Csatlakozott:9 hónappal  ezelőtt
Hozzászólás: 216
2018. június 9. 22:41  

Light, Niki, köszönöm szépen! Most érkezik is a folytatás, ugyanis végre volt egy kis időm elővenni Kellyt. És mi minden történt vele egyetlen hétvége leforgása alatt...!

Az egész egy nyugis péntek estén kezdődött, amikor is Kelly korán lefeküdt aludni, mivel más dolga már nem volt aznapra - aztán hirtelen jött a telefon: Luke hívta. Méghozzá nem is akárhová, hanem egy táncos buliba. Kelly nagy nehezen felülkerekedett a szorongásán, és a nyakába vette a várost, hogy aztán a zavarával dacolva táncolhasson a fiúval, akit titokban kedvel.

Az éjszaka viszont hamarabb ért véget, mint azt Kelly tervezte, mert Luke néhány pohár innivaló után elaludt, ő pedig egyedül maradt az ismeretlen - és számára ijesztő - simekkel. Végül Kelly inkább hazamenekült, hogy aludhasson még néhány órát, mielőtt belevágna a szombatba. A szabad napját azzal töltötte, hogy csiszolgatta a programozás jártasságát, arra gondolt ugyanis, hogy egy nap talán elindulhatna ebbe az irányba, akkor pedig nem árt, ha ért egy kicsit ehhez is.

Amikor pedig leszállt az este, újabb telefon érkezett - ismét Luke hívta őt, ezúttal viszont sokkal egyértelműbb volt a célzás, hiszen a fiú egyenesen a Romantika fesztiválra hívta el Kellyt. A lány sokat vívódott, mert tudta, hogy ha igent mond a meghívásra, akkor egyértelművé válhatnak az érzései. Végül természetesen nem tudott ellenkezni, mert szerette volna újra látni Luke-ot. Csak hogy újabb nem várt kanyar tűnt fel a történet rögös útján - Malcolm Landgraab képében.

Luke ugyanis eleinte mintha észre sem vette volna Kellyt, aki zavarában a Sakura teás pulthoz oldalgott; ott találkozott Malcolmmal, aki egyértelműen érdeklődött iránta. Olyannyira, hogy még bókokkal is elhalmozta hősnőnket! A helyzet tovább bonyolódott, amikor nagy sokára felbukkant Luke is, és gőzerővel próbálta behozni a lemaradását, leginkább azzal, hogy kizárta a beszélgetésből Malcolmot. 

Kellynek fogalma sem volt, hogy kerülhetett ő egy olyan szituációba, amelyben két fiú is megpróbált - bár meglehetősen visszafogottan - kedveskedni neki. Korábban már azt gondolta, Luke sosem fog rá lányként tekinteni, és neki nem lesz más választása, mint elfelejteni a fiút. Valami azonban megváltozott - talán Malcolm közeledése ébresztette rá Luke-ot, talán a Sakura tea aromája volt varázslatos hatással rájuk, ezt nem tudta.

Az éjszaka végén ugyanis kettesben maradt Luke-kal, és olyan felszabadultan beszélgettek, mint előtte még soha. Nem csattant el az első csók, és nem vallott szerelmet konkrétan egyikük sem, azt viszont Kelly érezte, hogy valami elindult kettőjük között.

A kérdés már csak az, hogy innen egyenes út vezet az oltárig, vagy jöhet még valami - esetleg valaki - aki keresztül húzza Kelly és Luke számításait?


VálaszIdézet
  
Dolgozunk

Please Belépés or Regisztráció