Sims Addicts Fórum

Riválisok? (Privát Szerepjáték)  

Page 1 / 8 Következő
 

Ruby
 Ruby
Bértollnok Admin
Csatlakozott:9 hónappal  ezelőtt
Hozzászólás: 216
2018. június 16. 22:54  

Laura

Fáradt volt a reggeli buszúttól, és az sem segített sokat, hogy otthon elfogyott a kávéjuk, ráadásul előző nap éjszakába nyúlón tanult. És mindezt miért? Hogy lekésse a dolgozatot egy kimaradt járat után. Annyival könnyebb lenne az élete, ha legalább pár háztömbbel közelebb laknának az iskolájához!

A terembe beérve látta, hogy a többiek már nagyban írták a dolgozatot, ő pedig kétségbeesetten pillantott a tanárára. Mr. Cripley nem arról volt híres, hogy bármiben is a tanulói segítségére lett volna. Éppen ezért nem csodálkozott el rajta komolyabban, mikor a férfi határozottan kiutasította a folyosóra azzal a felkiáltással, hogy elégtelent érdemel az, aki késik.

Így hát Laura odakint próbálta megállni a pityergést, amíg a többiek - valószínűleg - vért izzadtak a feladatlap fölött, amin ő könnyedén végigsiklott volna. Mi lesz így az átlagával? És az ösztöndíjjal?


VálaszIdézet
Lazbora
Ponyvaíró Registered
Csatlakozott:2 hónappal  ezelőtt
Hozzászólás: 56
2018. június 16. 23:57  

Gina

Egy pillanatra elvigyorodott, mikor látta Laura kétségbeesett arcát, aztán becsukódott a tanterem ajtaja, Cripley tanár úr pedig visszafordult hozzájuk. Ekkor gyorsan lesütötte a szemét, és igyekezett inkább az emésztőrendszer sajátosságait felidézni.
Hiába, a gondolatai újra és újra elkalandoztak. Hol a korcsolyapályán járt, ahol ma este fog megismerkedni az új partnerével, mivel innentől kezdve áttér a páros versenyzésre, hol azon töprengett, Laura vajon bőg-e odakint, mert nem írhat dolgozatot. Kicsit sem kedvelte a lányt, aki szeptemberben megszeppent nyuszi fejjel óvakodott be a termükbe, és rögtön elcsavarta a fiúk fejét. Azt is utálta, hogy ebből mintha semmit sem vett volna észre. Hiába hívták számtalanszor, nem ment el senkivel, sem kettesben, sem társaságban, mintha ő lett volna a kényes királykisasszony, akinek a kisujja is többet ér náluk. Pedig csak valami senki lánya volt, és ha nem lett volna annyi esze, hogy megírja a felvételit, és valami toronymagas pontszámmal teljes ösztöndíjat kapjon, nem is lehetne közöttük.
Amúgy, ha olyan okos ez a lány, miért nem képes leolvasni az ébresztőórát?
- Miss Green, talán arra vár, hogy ha elég erősen nézi, a táblán megjelenik a válasz? - rezzentette fel Mr. Cripley hangja, ő pedig elvörösödött.
- Nem, tanár úr - motyogta, és gyorsan írni kezdett. Pár pillanatig még magán érezte a férfi hihetetlenül zöld szemeit, aztán hallotta, ahogy feláll, és az ajtóhoz sétál.
- Bejöhet - mondta, minden bizonnyal Laurának. - De nem kap plusz időt, és örüljön, hogy nem vonok le jegyet a késésért.


VálaszIdézet
Ruby
 Ruby
Bértollnok Admin
Csatlakozott:9 hónappal  ezelőtt
Hozzászólás: 216
2018. június 17. 00:06  

Laura

Olyan hála öntötte el Mr. Cripley szavai hallatán, hogy nyelnie kellett párat, hogy ki ne buggyanjanak a könnyei, ahogy besietett a terembe, és egy feladatlapot felkapva lehuppant a helyére.

Nem figyelt innentől kezdve senkire és semmire, csak és kizárólag a kérdésekre. A biológia különösen közel állt a szívéhez, hiszen egészen kisgyermek kora óta az orvosi egyetem volt az álma. Csak épp kiskorában még a köpeny, később a sorozatok varázsa, most pedig már az elhivatottság hajotta előre.


VálaszIdézet
Lazbora
Ponyvaíró Registered
Csatlakozott:2 hónappal  ezelőtt
Hozzászólás: 56
2018. június 17. 00:23  

Gina

És íme, már szárnyal is. A lány a tollába harapott, és nézte, ahogy Laura szinte gondolkodás nélkül körmöl. Felvágós.
A következő húsz percet igyekezett komoly koncentrációval tölteni, a szabadságot jelző csengőre pedig éppen befejezte az utolsó feladatot. Előre adta a lapot Sunnynak, a hollófekete hajú gót lánynak, aki fancsali arccal kivitte őket Mr. Cripleynek, majd visszatért hozzá.

Sunny annyira illett a nevéhez, mint egy dementorhoz a nevetés. A szülei minden bizonnyal valamiféle életvidám, szőke-rózsaszín babát szerettek volna, hát kaptak helyette egy fekete rúzsos, melankolikus gyereket. Gina nagyon kedvelte, főleg, mert egy cigiért cserébe bármire rá lehetett venni. Most például azt szerette volna tőle, ha kicsit megdorgálják Laurát a késésért.


VálaszIdézet
Ruby
 Ruby
Bértollnok Admin
Csatlakozott:9 hónappal  ezelőtt
Hozzászólás: 216
2018. június 18. 19:18  

Laura

Amikor befejezte a dolgozatot, megkönnyebbülten dőlt hátra. Pont az utolsó pillanatban sikerült leírnia az végét, de ez nem vonhatott le a munkája értékéből. Mégis megérte olyan sokáig tanulni rá! És az átlagát sem fogja rontani egy rossz jegy... Talán Mr. Cripley is emiatt gondolhatta meg magát. Talán neki is van szíve, hiába híreszteltek róla mindenféle... csúnya dolgot.

Viszont az a kényelmetlen érzése támadt, hogy valaki nézte őt, és mikor körbepillantott, észre is vette, hogy Gina volt az, aki időnként felé lesegetett. Ha volt lány az iskolában, akivel nem szeretett volna kommunikálni, az határozottan ő volt. A sznob, magát mindenkinél jobbnak képzelő... másokat lenéző, menő műkorcsolyázó Gina. Brr. Hűvös, mint a hőn szeretett jege.


VálaszIdézet
Lazbora
Ponyvaíró Registered
Csatlakozott:2 hónappal  ezelőtt
Hozzászólás: 56
2018. június 23. 19:20  

Gina

- Gyerünk! - adta ki az utasítást. Sunny megrántotta a vállát, és követte őt Laura asztalához. - Helló, hétalvó.

Laura a homlokát ráncolva nézett rá, és egyáltalán nem tűnt idegesnek. Ezzel Ginát jobban bosszantotta, mint bármi mással.

- Mit akartok?
- Csak gondoltam, mutatok neked valamit. - Gina a lány orra alá dugta a karóráját. - Látod, ez egy óra. Segít mérni az időt. Tudom, nektek nem telik ilyesmire, de ha szépen kéred, az osztály biztos összedobja neked a pénzt...

Sunny nevetgélt mögötte, Laura arcára pedig szépen lassan kiült az a zárkózott, semleges kifejezés, amit mindig bevetett, ha valaki beszélt hozzá.

- Attól, hogy nincs pénzetek kocsira, még ugyanúgy be kell érned időben, mint a többieknek - bökte meg a vállát Gina, hátha kicsikar valami reakciót. - Értve vagyok?


VálaszIdézet
Ruby
 Ruby
Bértollnok Admin
Csatlakozott:9 hónappal  ezelőtt
Hozzászólás: 216
2018. június 23. 19:25  

Laura

Éppen az ilyen megnyilvánulásai miatt utálta annyira Ginát. Azt meg még jobban, hogy az üresfejű utánfutóját is hozta magával, csak azért, mert közönség nélkül már nem tudott volna produkálni.

- A tömegközelekedés ilyen helyzetekben nem megbízható - jelentette ki végül kimérten. - Természetesen ismerem az órát, valószínűleg jobban is, mint te, hiszen engem nem limuzinnal hoz iskolába a saját sofőröm, hanem a többi halandóval együtt utazom a buszon, metrón, villamoson. Ha pedig nincs mondanivalód, akkor tegyél egy szívességet mindkettőnknek, és menj a dolgodra!


VálaszIdézet
Lazbora
Ponyvaíró Registered
Csatlakozott:2 hónappal  ezelőtt
Hozzászólás: 56
2018. június 23. 19:46  

Gina

Egy pillanatra elgondolkozott azon, hogy nem volna-e egyszerűbb megtépni egy kicsit - Laura alacsonyabb volt nála, és Sunny is biztosan örömmel lefogná -, de azért ennél óvatosabbnak kellett lennie. Beth Ainsworth már úgyis figyelte őket a szeme sarkából, és biztosra vette, ha csak egy ujjal is hozzányúl a tanári kar kis kedvencéhez, azonnal beköpi őt. Hiába, egyeseknek nincs más fegyverük a talpnyaláson kívül.
- Tudod, ebben az egyben igazad van - fonta karba inkább a kezét. - Te a tömegbe tartozol, akikkel úgy szeretsz utazgatni. Még itt is érzem a szagukat.

Elővett a zsebéből egy kis parfümös üveget, hogy nyomatékosítson, de mikor felemelte, Laura elkapta a csuklóját. Gina rámeredt.
- Ha ide mered ezt fújni, én esküszöm... - sziszegte a lány. A fogása megdöbbentően erős volt.


VálaszIdézet
Ruby
 Ruby
Bértollnok Admin
Csatlakozott:9 hónappal  ezelőtt
Hozzászólás: 216
2018. június 23. 19:51  

Laura

- Ha szeméttelepi aromát hozok be, akkor is csak és kizárólag saját magadat pacsulizhatod - jelentette ki Laura határozottan, aztán elengedte Gina csuklóját, mielőtt még túl erős lett volna a késztetés, hogy kicsit erősebben szorítson rá. Hülye liba. - Mellesleg valami utánzatot töltöttél a flancos üvegbe? Büdös, mint az ázott kutya.

- Lányok, nem lehetne ezt inkább befejezni? - kérdezte a hátuk mögül egy fiúhang. - Tök kiábrándító ezt hallgatni.


VálaszIdézet
Lazbora
Ponyvaíró Registered
Csatlakozott:2 hónappal  ezelőtt
Hozzászólás: 56
2018. június 24. 14:50  

Gina

Örült volna, ha végre kiléphet a beszélgetésből, de Daniel Brown megszólalása miatt pláne nem tehette. Inkább vetett egy dühös pillantást a fiú felé, aki valami jelentkezési lapot töltögetett a padjánál, minden bizonnyal valami nem heteroknak való klubba, mint a színjátszókör, vagy az énekkar.

- Te vagy a kiábrándító - szúrta be elmésen a háta mögül Sunny.
- Hű - vonta fel a szemöldökét Dan, aztán újra írni kezdett.

Gina felsóhajtott. Oké, talán keresnie kellene valami élesebb eszű barátot.


VálaszIdézet
Ruby
 Ruby
Bértollnok Admin
Csatlakozott:9 hónappal  ezelőtt
Hozzászólás: 216
2018. június 24. 14:55  

Laura

Aúcs. Ebben a pillanatban nem tudta eldönteni, hogy Sunnyt szánta a saját idiótasága miatt, vagy inkább Ginát, amiért épelméjű ember nem akart vele barátkozni. Aztán végül úgy döntött, hogy inkább egyiküket sem sajnálta, és Dan hátára pislogott. Mivel a fiú láthatóan nem kívánt több szót rájuk vesztegetni, Laura nem is próbált beszélni vele.

- Na, jól van, én meguntam - pattant fel az első padból ekkor Elisa, és olyan sebességgel ugrott Laura és Gina közé, hogy a lány egy pillanatra azt hitte, teleportált. - Menjetek a helyetekre, és törődjetek a magatok dolgával, mert így csak mindketten pillanatról pillanatra egyre szánalmasabbak lesztek. Na, nem mintha érdemes lenne ezt fokozni.


VálaszIdézet
Lazbora
Ponyvaíró Registered
Csatlakozott:2 hónappal  ezelőtt
Hozzászólás: 56
2018. június 24. 15:17  

Gina

Hála az égnek, becsengettek. Még sosem örült ennyire a rajzórának. Egyébként is, ezen az órán tényleg jól tudott szerepelni. Visszaült Sunny mögé, és előszedte az eszközeit, gondolatai pedig visszatértek a korcsolyához. Vajon milyen lesz az új partner? Remélte, hogy helyes és magas. Mindegy, már annak is örült, hogy lesz egy harmadik személy is a pályán rajta, meg az edzőjén kívül. Mr. Rylan ugyan a legjobb volt, akit az apja keríteni tudott, és amióta együtt dolgoztak, valóban több versenyt nyertek meg, de ez nem változtatott a tényen, hogy perverz és szörnyen zavarba ejtő férfi volt.

- A mai feladat: önarckép! - jelentette be Miss Bird, úgyhogy Gina gyorsan keresett egy tükröt.


VálaszIdézet
Ruby
 Ruby
Bértollnok Admin
Csatlakozott:9 hónappal  ezelőtt
Hozzászólás: 216
2018. június 24. 15:25  

Laura

Ha volt tantárgy, amiben nem volt jó, akkor az a rajz volt - meg a művészetek és a tesi. Nos, a készségtárgyak nem az ő terepe voltak. De azért hősiesen próbálkozott, és ezt a tanárok általában értékelni szokták.

- Van egy ceruzád...? - bökte meg az előtte ülő Dan hátát, mikor rájött, hogy neki nem volt. Valahogy az a nagy reggeli rohanásban elmaradt.

- Nekem van! - válaszolt még a fiú előtt sugárzó mosollyal a másik oldalán ülő Christie, és mielőtt még Laura megelőzhette volna a bajt, a lány már bele is kezdett a beszédbe. - Van mindenféle színem, szóval választhatsz kedvedre! Annyira csodálatos dolog színekkel alkotni, nem?! Mindent elárulhatnak; az érzelmeket, a személyiséget, a sárkányok pikkelyének árnyalatát...

- Ennek meg mi baja már megint?! - tátogta a szintén döbbent Dan, mire Laura csak tanácstalanul vállat vont.


VálaszIdézet
Lazbora
Ponyvaíró Registered
Csatlakozott:2 hónappal  ezelőtt
Hozzászólás: 56
2018. június 24. 22:16  

Gina

- Jézusom, Christie, fogd már be! - fordult oda dühösen, mert a lány csivitelése teljesen kibillentette a jóképű műkorcsolyapartnerről szőtt fantáziájából. - Adj neki egy sima ceruzát, vagy szánd meg kettővel, csak ne beszélj!

Hihetetlen, hogy ebben az osztályban csak idióták vannak. Olyan nagy kérés lenne csak egyetlen ember, aki nem egy mitugrász habcsók, vagy ki tud préselni a száján két összetett mondatot?


VálaszIdézet
Ruby
 Ruby
Bértollnok Admin
Csatlakozott:9 hónappal  ezelőtt
Hozzászólás: 216
2018. június 24. 22:32  

Laura

Kivételesen mélyen egyetértett Ginával, de nem volt az a pénz, amiért ezt hangosan is bevallotta volna, éppen ezért csak egy kedves mosollyal az arcán fogadta el a felé nyújtott ceruzákat.

- Köszönöm, Christie.

- Szívesen! - lelkesedett a lány, és félő volt, hogy újabb szövegrengeteg következik, ám még mielőtt ez megtörténhetett volna, egy papírgalacsin repült a szájába. 

- Kuss és dolgozz! - reccsent rá Elisa. Nos, vele még Christie sem mert ellenkezni.


VálaszIdézet
Page 1 / 8 Következő
  
Dolgozunk

Please Belépés or Regisztráció