Férfi és fiú hajak gyűjtemény

Régóta rágjátok a fülünket Sims 4 férfi hajak gyűjteményért, és most meghallgatásra is került ez a kérés – LightAqua volt olyan kedves, hogy összeállított nektek egy szép hosszú listát ebben a témában. Akinek segítségre van szüksége az egyedi tartalmak telepítéséhez, feltétlen vessen egy pillantás erre a cikkre, egyébként pedig jó szemezgetést kívánunk a gyűjteményhez!

 

Ha nem találtad meg, amit kerestél, nézz szét itt, itt és itt is!

Gyűjtötte: LightAqua

Thea

Szárnybontogató írópalánta, elhivatott tippíró és modvadász. Lelkes fordító, Sims 3, Sims 4 és Sims Medieval játékos. Az oldalfelépítés és design elkövetője, fáradhatatlan fogalmazó és backstage admin.
Thea

Latest posts by Thea (see all)

6
Hozzászólás

Kérjük, jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Hozzászólás
4 Válasz
3 Követő
 
Legtöbbször megválaszolt komment
Legtöbbször értékelt komment
3 Hozzászólók
LightAquaRubyLee Legutóbbi hozzászólók
  Feliratkozás  
Visszajelzés
Lee
Tag

Közönöm ezt a gyűjteményt nagyon klassz!

LightAqua
Tag

Szívesen! Örülök, hogy tetszik, és én is köszönöm!

Ruby
Szerkesztő

Nagyon klassz hajakat gyűjtöttél össze! 🙂 Én nem vagyok egy nagy egyedi tartalom használó, de pont a hajakat nagyon szeretem én is, és a férfi hajakból olyan kevés igazán jót találtam eddig. Ha majd vissza teszem a játékba a modjaimat egyszer, tuti innen is fogok szemezgetni párat! Köszönöm a munkádat! 🙂

LightAqua
Tag

Szívesen! Örülök, hogy neked is tetszik. Kicsit távol állnak tőlem a férfi hajak, de mikor elkezdtem csinálni, már nem volt olyan nehéz, mint amilyennek gondoltam. Azért otthonosabban mozgok a női egyedik közt, mert férfi simeket nem igazán tudok normálisra csinálni, ezért nem is szeretek velük vacakolni. Szinte mindig női simjeim vannak, azokkal sokkal jobban boldogulok. Amúgy köszi amit írtál.

Ruby
Szerkesztő

Ezt nagyon átérzem! Valahogy a férfi simekkel én is gondban vagyok, mert míg a lányokat simán átöltöztetem, váltogatom játék közben is a hajukat, szegény pasikkal annyira nem tudok mit kezdeni… 😀 Mármint divat kategóriában.

LightAqua
Tag

Teljesen sorstárs…