Clara Springer

Általános információk

Név: Clara Springer
Születésnap: 2003.12.03.
Lakóhely: Brightwood
Szeme színe: barna
Haja színe: barna
Magasság: 168 cm
Testalkat: karcsú
Erősségei: ritmusérzék, határozottság
Gyengéi: tehetetlenség, bizalmi kérdések

Családtagok

Margaret Springer (anya)
John Springer (apa)
Michael Springer (testvér)
Robert Springer (testvér)

Szövetségesek, barátok

Még nincs ismert

Romantikus kapcsolatok

Még nincs ismert

Ellenségek

Ethan Flynn

Klubtagságok

Nincs

Clara Robert Springer húga, és a Thomas Woodrow Wilson magániskola tanulója, az idei év szeptemberében kezdte meg ott a tanulmányait kilencedikesként. Bár nem a Brightwood gimiben tanul, többször is látták őt az iskola területén. A látogatásai során javarészt Ethant keresi, akitől félti a testvérét, és akit ezért szeretne szemmel tartani.

 

Család

John és Margaret Springer egyetlen lánygyermeke, három testvér közül a legfiatalabb. Két bátyja van: Robert és Michael.

Az édesanyjával kifejezetten jó a kapcsolata, sok mindent megoszt vele. Ő a példaképe, és bár nem mindenben értenek egyet, Clara nagyon ad a szavára. Az apjával is szeret időt tölteni, pláne akkor, ha vásárolni mehetnek együtt; így mindig nagyon szuper dolgokat kap.

Rob mindig is közelebb állt hozzá, mint Michael, valószínűleg azért, mert kisebb közöttük a korkülönbség is. Kisebb korukban többet játszottak együtt, de igazán mély, bizalmi kapcsolat közöttük sem alakult ki. Clara nagyon szereti mindkét testvérét, és éppen ezért érzi szükségét annak, hogy megvédje a bátyját, amikor Ethan piszkálni kezdi.

Michaellel korábban csak a családi hagyománynak számító Star Wars volt a közös pontjuk, azonban az utóbbi néhány hónapban egyfajta szövetség alakult ki kettőjük között.

 

Szerelmi élet

Kiskamaszként nagyjából két évig halálosan szerelmes volt a bátyja évfolyamtársába, Tobyba, akinek a szülei Springerék baráti társaságába tartoztak. Ezért minden baráti összejövetelt nagyon várt akkoriban. Aztán a dolog – valószínűleg a viszonzatlanság következtében – egyszerűen elmúlt.

 

Egyéb érdekességek

Clara szeret jógázni és kutyát sétáltatni.

Vegetáriánus, valamint nem vásárol semmilyen állatokon tesztelő márkától kozmetikumokat.