Bryce Daugharty

Általános információk

Név: Bryce Daugharty
Születésnap: 1976.08.02.
Lakóhely: Brightwood
Szeme színe: barna
Haja színe: fekete
Magasság: 187 cm
Testalkat: sportos
Erősségei: igazságérzet
Gyengéi: elfogultság, durvaság

Családtagok

Annalise Flynn (élettárs)
Ethan Flynn (nevelt fiú)

Szövetségesek, barátok

Romantikus kapcsolatok

Annalise Flynn (élettárs)

Ellenségek

Ethan Flynn (nevelt fiú)

Bryce a Brightwoodi Rendőrkapitányság munkatársa. Tagja volt annak a csoportnak, akik közbenjárásával letartóztatták Joseph Flynnt, és Ethannel való rossz kapcsolata is ettől a perctől datálható.

 

Család

Egyszer volt nős, gyermeke azonban nem született. Házassága a munkája miatt futott zátonyra.

 

Szerelmi élet

Őszintén szerelmes Annalise Flynnbe, holott azt hitte, ilyen idős korára már elmulasztotta a lehetőséget, hogy rátaláljon a társára. Tisztában van vele, hogy az ő érzései erősebbek, de bízik benne, idővel a nő is felismeri benne azt a férfit, aki mellett leélheti az életét.

Annalise már az első találkozás során nagy hatással volt rá, ő azonban soha nem szerette keverni a munkát és a magánéletet. Később a nő kereste fel őt irodájában, amikor fia apróbb szabálysértést követett el, és szerette volna, ha nem marad nyoma Ethan aktájában. Ekkor hívta őt Annalise randevúra is, amit vonakodva bár, de elfogadott.

Utólag visszagondolta érzi, hogy a nő kissé kihasználta őt fia érdekében, de úgy döntött, szemet huny emiatt az apróság miatt.

 

Egyéb érdekességek

Bryce számtalan alkalommal közbenjárt már Ethan érdekében, amikor a fiú lába alól kicsúszott a talaj, miután apját elítélték. Ezek többnyire gyorshajtásról és rongálásról szóló ügyek voltak.