Annalise Flynn

Általános információk

Név: Annalise Flynn
Születésnap: 1983.06.18.
Lakóhely: Brightwood
Szeme színe: barna
Haja színe: szőke
Magasság: 173 cm
Testalkat: nőies
Erősségei: női eszköztár
Gyengéi: alkohol, férfiak

Családtagok

Ethan Flynn (fiú)
Joseph Flynn (férj)
Bryce Daugharty (élettárs)
Agatha Flynn (anyós)

Szövetségesek, barátok

Nincs adat

Romantikus kapcsolatok

Bryce Daugharty (élettárs)
Joseph Flynn (férj)

Ellenségek

Agatha Flynn (anyós)
Joseph Flynn (férj)

Annalise egyedül neveli fiát, de gyakran érzi úgy, hogy összeroppan a feladat súlya alatt. Tisztában van vele, hogy Ethan őt hibáztatja, amiért az apja bajba keveredett, és árulásnak érzi a kapcsolatát Bryce-szal.

 

Család

Fiatalon nagy terveket dédelgetett, színésznő vagy versenytáncos szeretett volna lenni. Az adottságai és tehetsége meglettek volna hozzá, de a gimnázium első évében beleszeretett a két évvel felette járó, jóképű Joseph-be. A fiú okos volt és komoly, nem olyan megbízhatatlan, mint kortársai, ő azonban félt lekötni magát mellette, a tanulmányaira és karrierjére próbált koncentrálni. Mégsem tudott parancsolni szívének, és hosszas se vele, se nélküle kapcsolat után 16 éves korában egy szerelmes éjszakán megtörtént a baj, megfogant Ethan. Amikor ez Joseph tudomására jutott, letérdelt elé, és megkérte a kezét. Annalise szerelmes volt, így hiába súgta agya, hogy óvatlan döntés, igent mondott, azt gondolva, nem fog a szerelem a karrierje útjába állni.

Ethan születése után egyéni tanrenddel befejezte a gimnáziumot, de hiába szeretett volna továbbtanulni, hogy valóra váltsa álmait, nem tudta összeegyeztetni. Kisfiának szüksége volt rá, valamit férje nem keresett eleget ahhoz, hogy eltartsa őket, és még főiskolai tanulmányait is finanszírozza, szüleire pedig nem számíthatott. Velük már akkor megszakadt a kapcsolat, mikor eldöntötte, megszüli a gyermekét.

Jobb híján felszolgáló munkát vállalt, hiszen még ez volt az a terület, ahol legjobban kamatoztathatta adottságait. Közben nem adta fel a reményt, hogy egyszer igazi színésznő váljon belőle, és évekig járt még meghallgatásokra, a várva várt áttörés azonban elmaradt. Sok év próbálkozás és csupán néhány reklámszerep után úrrá lett rajta a kétségbeesés, amiért az élete félresiklott. Az alkoholba menekült, ami csak tovább gyorsította házassága szétesését.

A válókeresetet azután adta be, hogy Ethan gimnáziumba kezdett járni. Úgy érezte, fia már elég érett hozzá, hogy megbirkózzon ezzel a dologgal. Joseph nem egyezett bele a válásba, mert ragaszkodott feleségéhez és fiához is, amivel több éves marakodás vette kezdetét közöttük. Csak Joseph leültetése vetett véget a dolognak.

Szerelmi élet

Élete nagy szerelme Joseph Flynn, de úgy érezte, túl korán találkoztak és köteleződtek el egymás mellett. Nem tudott mellette boldog lenni. Már a házassága utolsó évei alatt is előfordult, hogy más férfiánál kereste a boldogságot, de csak nem sikerült rátalálnia.

Férje börtönbe kerülése után Bryce Daugharty-val került kapcsolatba, ez a viszony azonban inkább szól számára arról, hogy támaszra van szüksége, mint a szerelemről.

Egyéb érdekességek

Még nincs adat