Angela Wind

Általános információk

Név: Angela Wind
Születésnap: 1992.10.12.
Lakóhely: Brightwood
Szeme színe: barna
Haja színe: vörös
Magasság: 161 cm
Testalkat: átlagos
Erősségei: kommunikáció
Gyengéi: magánéleti problémák kezelése

Családtagok

Giselle Hauser (nagynéni)
Clayton Wind (apa)
Claudia Wind (anya)
Gabriel Wind (fiútestvér)

Szövetségesek, barátok

Még nincs ismert

Romantikus kapcsolatok

Giulio Bianchi (távkapcsolat)

Ellenségek

Még nem ismert

Angela olasztanárként végzett az egyetemen, de tanácsadói képesítést is szerzett a specializációjával, így amikor Julian Dalton távozásával megürül ez a pozíció is a Brightwood High-ban, ő veszi át a helyét.

Korábban beszélt már Hauser igazgatónővel arról, hogy szeptembertől tanítana a gimiben, ám végül rokoni kapcsolatukra hivatkozva elvetették az ötletet. Angela nem tudott elhelyezkedni olasztanárként még ősz közepén sem, ezért tudja végül elfogadni nagynénje ajánlatát.

Elhivatottan segíteni szeretne a problémás diákoknak, de nem tesz le arról sem, hogy behozza az olaszoktatást az iskolába.

 

Család

Clayton és Claudia Wind második gyermeke. A szülei is Brightwoodban élnek, de Angela az egyetem után már nem költözött vissza hozzájuk, hanem az apai nagyanyjának régi, külvárosi házába költözött be, azt kezdte el lassan felújítgatni.

A szülei tizenkét éves korában elváltak, majd nem sokkal azután, hogy Angela egyetemre ment, újra összeházasodtak.

A bátyja, Gabriel Los Angelesben dolgozik egy filmstúdiónál.

 

Szerelmi élet

Az egyetemi tanulmányai során egy évet töltött Olaszországban, ekkor ismerkedett meg a római Giulióval, akivel első látásra egymásba szerettek. A kapcsolatuk legalább olyan viharos, mint amilyen temperamentumosak az olaszok – már Angela római tartózkodása alatt is többször összevesztek és kibékültek. Miután hazaköltözött Amerikába, több-kevesebb sikerrel próbálják életben tartani a kapcsolatukat.

 

Egyéb érdekességek

Eredetileg spanyolul akart tanulni gimnazista korában, de a nyelvválasztásnál véletlenül az olaszt jelölte be – ez a lépés pedig meghatározta egész későbbi életét.

Szeret ponyvát olvasni, és azt gondolja, szükség van a komoly irodalom mellett erre is.