Adrian Black

Általános információk

Név: Adrian Black
Születésnap: 2001.07.27
Lakóhely: Brightwood
Szeme színe: sötétbarna
Haja színe: fekete
Magasság: 177 cm
Testalkat: átlagos
Erősségei: szervezés, írás
Gyengéi: fölényesség, hasonlítgatás

Családtagok

Henriette Black (anya)
Preston Black (apa)
Russel Black (testvér)

Szövetségesek, barátok

Gina Carter
Kitty Parnell

Romantikus kapcsolatok

Még nincs ismert

Ellenségek

Kitty Parnell (régebben)

Klubtagságok

Iskolaújság (főszerkesztő)
Vitakör

Adrian tizenegyedik évfolyamos tanuló a Brightwood High-ban, és a 2018/19-es tanévtől kezdve ő az iskolaújság főszerkesztője. Nagyon jó cikkeket ír, ám az újság szerkesztésével eleinte meggyűlik a baja. Nem ismeri még azokat az apró trükköket, amelyekkel a képeket és a szöveget helytakarékosan, de mégis szépen el lehet rendezni, ezért előfordult már, hogy kifutott az időből.

Az újság kapcsán összetűzésbe keveredik Kittyvel, Adriannek ugyanis meggyőződése, hogy a lány a főszerkesztői pozíciót akarja megszerezni tőle. Hogy a helyzetét biztosítsa, kétségbeesett lépést tesz; Kitty neve alatt lehoz egy cikket, amit a Get Out Of My Head blogról koppintott. Végül aztán mintegy elismerve a hibáját beleegyezik, hogy helyesbítést közöljenek le a következő számban.

 

Család

Preston Black, Adrian édesapja egy nívós újság főszerkesztőjeként dolgozik Cheyenne-ben*, míg a család egy Brightwood környékén fekvő községben, vidéki nyugalomban él. Az édesanyja, Henriette, kertépítéssel foglalkozik, ezért gyakran utazik a környékbeli településeken belül. Adrian kollégistaként került Brightwoodba, majd két évvel később már az öccse, Russel is ugyanabba a kollégiumba került be.

Russellel sokat veszekednek, de általában nem komoly dolgokról – ez viszont éppen elegendő ahhoz, hogy ne akarjanak egy szobába kerülni a kollégiumban. Amikor tartják a két lépés távolságot, sokkal jobb a kapcsolatuk.

 

Szerelmi élet

Nyáron volt egy néhány hetes kapcsolata, aminek ő vetett véget.

 

Egyéb érdekességek

Tizedikes korában megjelent egy cikke a Brightwood városi lapban.

Szereti a stratégiai játékokat.

 

*Wyoming állam székhelye.